Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سمانه یوسفی‌مقدم مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: بسیاری از مردم بر این باورند که در فصل سرما مصرف غذا‌های چرب و شیرین را افزایش دهند و این موضوع یکی ازاشتباه‌ترین و خطرناک‌ترین عادات غذایی است، زیرا  در فصل سرما یا هر زمان دیگری سلامتی افراد را از جهات متعدد به خطر می‌اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: مصرف غذا‌های چرب و شیرین علاوه بر افزایش وزن و بیماری‌های ناشی از چاقی، به تنهایی زنگ خطری برای ابتلاء به بیماری‌هایی مانند دیابت و سرطان است و همچنین چربی و شیرینی فرایند‌های التهابی را در بدن تقویت و از این طریق سیستم ایمنی افراد تضعیف کرده و فرد را دچار مشکل خواهند کرد، پس رعایت اعتدال و مصرف کمتر غذا‌های چرب و شیرین یکی ازاصول سلامتی در تمامی فصول زندگی است.بیشتربخوانید تاثیرشگفت انگیز سیر و عسل در درمان آنفلوآنزا


مسئول واحد بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ادامه داد: یکی دیگر از راهکار‌های غذایی که در فصل سرما به آن توجه می‌شود، رساندن ریزمغذی‌های لازم به بدن است، ریزمغذی‌ها شامل ویتامین‌ها و املاح می‌باشد که مهم ترین آن‌ها در این فصل از سال مصرف مناسب و کافی ویتامین‌های C، A، D و مقدار مناسبی از روی و سلنیوم است.

یوسفی مقدم بیان کرد: مصرف کافی و مناسب از میوه‌ها و سبزی‌های متفاوت، حداقل ۵ وعده در طول شبانه روز و مصرف حبوبات و غلات سبوس دار مانند نان‌هایی که از آرد کامل تهیه شوند و همچنین مصرف متعادل گوشت‌ها و تخم مرغ در طول روز، می‌تواند نیاز بدن به این مواد مغذی را تأمین کند.

او تصریح کرد: از دیدگاه طب سنتی، مصرف روزانه و بدون افراط و زیاده روی از سیر، زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز و دمنوش‌هایی مانند بابونه، نعنا، آویشن، گل گاوزبان و زوفا، به طوری که در طول روز دو یا سه مورد از این‌ها را مصرف کنید می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، همچنین نوشیدنی‌ها و غذا‌های گرم مانند دم نوش‌ها، چای کم‌رنگ و انواع سوپ‌های سبزیجات و شلغم از دیگر توصیه‌های کاربردی تغذیه در فصل سرماست.

انتهای پیام/ا. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فصل سرما بیماری تنفسی تغذیه سالم افزایش وزن فصل سرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان