Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@20:57:54 GMT

ایمپلنت دندان چیست ؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۳۱۵۵

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان یکی از بهترین درمان ها برای افرادی است که یک یا بخشی از دندان های خود را از دست داده اند. درمان ایمپلنت دندان دارای بالاترین طول عمر ، استحکام و شباهت به دندان طبیعی در بین درمان های مشابه است.

ساختار کار ایمپلنت های دندانی به این صورت است ، که پایه کاملا سازگار با بدن از جنس تیتانیوم را درون فک قرار می دهند و مدتی زمان می دهند تا این پایه به استخوان فک جوش بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان به عوامل متفاوتی اعم از کیفیت پایه ایمپلنت ، نوع روکش و تعداد ایمپلنت بستگی دارد. در مرکز ایمپلنت تلاش شده است با همکاری بهترین متخصص ایمپلنت ، به زور ترین تکنولوژی و استفاده از بهترین برند ها به شما خدمات رسانی نماید.

برای اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان ،  می توانید به لینک زیر مراجعه کنید .

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت کره ای

ایمپلنت توسط کارخانه های گوناگون و در کشور های متفاوت تولید می شود که یکی از محبوب ترین آن ایمپلنت های کره ای می باشد. این ایمپلنت ها می توان گفت محبوب ترین ایمپلنت در کشور ما می باشد.

علت این محبوبیت قیمت های به صرفه است و در کنار قیمت اقتصادی آن ، دارای کیفیت های قابل قبولی می باشد. برای آشنایی بیشتر با انواع برند های معتبر کره ای و قیمت آن می توانید از لینک زیر دیدن فرمایید.

قیمت ایمپلنت کره ای

مراحل ایمپلنت دندان چگونه است؟

یکی از سوالات متداولی که ممکن است برای هر فردی قبل از انجام درمان به ذهنش خطور کند این است که ایمپلنت دندان چگونه انجام می شود ؟

برای شروع درمان ایمپلنت ، اولین و یکی مهم ترین کارهایی که باید انجام دهید، پیدا کردن یک متخصص ایمپلنت است. متخصص ایمپلنت یکی از مهمترین عوامل موثر بر کیفیت و طول عمر ایمپلنت شما دارد و می تواند با تجربه و تبهری که دارد از بروز بسیار از عوارض جلوگیری کند.

بعد از مراجعه به متخصص ایمپلنت ، دکتر به انجام معاینه و بررسی عکس های مخصوص ایمپلنت شما می پردازد و وضعیت فک و استخوان شما را بررسی و به شما اعلام میکند.

دکتر با استفاده از بررسی های بالا ، بهترین طرح درمان را وابسته به بودجه شما طرح می کند و به شما اعلام می کند و درمان شما آغاز می شود و تاریخ جلسه جراحی را با شما فیکس می کند.

در شروع جلسه جراحی ، دندانپزشک ابتدا منطقه که قرار است ایمپلنت انجام شود را بی حس می کند. پس از مطمئن شدن از بی حسی شما ، برشی کوچکی بر روی لثه شما ایجاد می کند تا به استخوان فک شما دسترسی پیدا کند.

سپس سوراخ  کوچکی بر روی استخوان شما ایجاد میکند تا بتواند پایه را درون آن قرار دهد. بعد از قرار دادن پایه ، لثه شما را بخیه می کند و مدتی زمان لازم است تا این پایه به استخوان جوش بخورد.

پس از گذشت حدود چند هفته ، دکتر پس بررسی جوش خوردن یا نخوردن پایه ادامه درمان را آغاز می کند. در این مرحله از درمان از دندان شما قالبگیری انجام می شود و به لابراتور ارسال می شود .

پس از ادامه شدن روکش توسط لابراتور شما به پیش دندانپزشک مراجعه می کنید و روکش به همراه اباتمنت بر روی پایه قرار داده می شود و دکتر مراقبت های لازم برای نگهداری خوب از ایمپلنت را به شما می دهد.

مزایا و معایب ایمپلنت دندان

همانطور که در ابتدای مقاله مشاهده کردید ، ایمپلنت به عنوان بهترین درمان بی دندانی شناخته می شود اما لزوما به این معنای نیست که هیچ معایبی ندارد اما در مقایسه با بقیه درمان ها دارای بیشترین مزایا را دارد.

مزایای ایمپلنت دندان

مهمترین مزایای ایمپلنت دندان ، طول عمر بسیار بالای آن است. ایمپلنت دندان به علت اینکه شباهت بسیار زیادی به دندان طبیعی دارد و پایه آن سازگاری بالایی با بدن دارد ، طول عمری بسیار بالا دارد که با مراقبت های مناسب می توان این طول عمر را به صورت مادام العمر بسط داد.

یکی دیگر از مزایای ایمپلنت دندان استحکام بالا آن است که به علت جوش خوردن به استخوان به سختی دچار لقی می شود.

یکی از بزرگترین مزایای ایمپلنت دندان نسبت به سایر درمان ها ، عدم آسیب به دندان های مجاور می شود. در بریج های دندانی برای قرار دادن این بریج بر روی دندان ها ، باید دندان های مجاور کمی تراش بخورند اما در ایمپلنت دندان این موضوع وجود ندارد.

از مزایای آینده نگری ایمپلنت جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه می باشد.

معایب ایمپلنت

ایمپلنت نیز مانند هر درمانی می تواند دارای معایبی نیز باشد. از مهمترین معایبی از ایمپلنت یاد میشود ، طول درمان آن است که تمامی مراحل درمان ایمپلنت می تواند بین 2 تا چند هفته به طول بیانجامد. البته اگر طول درمان برای شما مهم است می توانید از ایمپلنت های فوری استفاده کنید که مستلزم هزینه بیشتر است.

یکی دیگر از آن ها که نمی توان به عنوان معایب یاد کرد ، هزینه ایمپلنت بیشتر از سایر درمان های بی دندانی است. ایمپلنت به علت حساسیت و پیچیدگی درمان از هزینه بیشتری نسبت به بریج دندان دارد که در کنار مزایای بسیار بالایی که دارد واقعا ارزشش را دارد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دندانپزشکی دندان ایمپلنت قیمت ایمپلنت دندان ایمپلنت دندان متخصص ایمپلنت ایمپلنت ها دندان ها درمان ها طول عمر بر روی کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

عباس رضاییان‌زاده امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه ضمن یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

وی از بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین نوع بیماری‌های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.

رضائیان‌زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: ۱۷ اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و ۱۹ اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری‌های ناحیه دهان و دندان، می‌تواند در دیگر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وی ضمن دعوت از مردم برای  شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • پویش سلامت دهان و دندان در لرستان اجرا می‌شود
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • نفس راحت پائز: تیم ملی تا دندان مسلح شد
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی