Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@07:27:15 GMT

لامپ ال ای دی مناسب برای لوسترها چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۹۴۲۵

لامپ ال ای دی مناسب برای لوسترها چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بعد از تهیه لوستر، نوبت به انتخاب لامپ برای آن می رسد. انتخاب لامپ مناسب برای لوستر در پایین آوردن مصرف انرژی و شدت روشنایی آن اهمیت بسیاری دارد. به طور مثال می توان چندین لامپ پر نور کم مصرف را جایگزین تعداد زیادی لامپ کم نور و پر مصرف کرد. این امکان تنها زمانی برای ما مهیا می شود که قادر به تشخیص لامپ با کیفیت باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر انواع لامپ های ال ای دی بهترین گزینه برای روشنایی لوستر ها به شمار می روند. چرا که علاوه بر مصرف پایین انرژی، نور مطلوبی را ارائه می کنند. در ادامه مطالب مفید تر و نیز جامع تری را در رابطه با لامپ ال ای دی مناسب برای لوستر بیان خواهیم نمود.

تکنولوژی های مختلف به کار رفته در ساخت لامپ های لوستری

لامپ های لوستری در طول زمان دچار تغییرات فراوانی شدند و امروزه با تکنولوژی های متفاوتی به فروش می رسند. رشته ای، فلورسنت، ال ای دی، اس ام دی و… از تکنولوژی های به کار رفته در این نوع لامپ ها هستند. در این میان لامپ های رشته ای و فلوئورسنت از نمونه های قدیمی لامپ های لوستری به شمار می روند که طول عمر کمی دارند. لامپ های رشته ای گرمای زیادی تولید می کنند و لامپ های فلورسنت در صورت شکسته شدن گاز جیوه آزاد می کند که برای سلامت انسان مضر است. بر خلاف این لامپ ها، لامپ های لوستری ال ای دی در کنار طول عمر بالا (در حدود ۲۵۰۰۰ ساعت)، مزایای فراوانی را به همراه دارند که در ادامه به ذکر آنها می پردازیم. همچنین لامپ های اس ام دی نمونه پیشرفته تر لامپ ال ای دی هستند که به دلیل قرار گرفتن برد های اس ام دی در کنار یکدیگر نور زیادی تولید می شود.

خانواده لامپ های ال ای دی لوستری

لامپ های لوستری علاوه بر تکنولوژی های مختلف، در سری و دسته بندی های متنوعی در لوستر ها به کار می روند. این لامپ ها به ۳ دسته حبابی، شمعی و اشکی تقسیم بندی و در اختیار مشتریان قرار می گیرند. لامپ های ال ای دی حبابی از بهترین و محبوب ترین منابع روشنایی لوستری به حساب آمده که به دلیل اندازه بزرگ، نور بیشتری را فراهم می کنند. این نوع از لامپ ها برای لوستر های چوبی و نیز لوستر هایی که تعداد شاخه کمی دارند مناسب هستند. لامپ های اشکی و شمعی از ظاهر شکیل تری نسبت به لامپ های حبابی برخوردارند و با بدنه های شفاف و مات عرضه می شوند. توان لامپ های ال ای دی شمعی و اشکی به طور معمول تا ۷ وات است و در رنگبندی آفتابی و مهتابی موجود هستند. این لامپ های ال ای دی برای تامین نور لوستر هایی با شاخه های زیاد کاربرد دارند.

مزایا لامپ های ال ای دی لوستری

اولین و مهمترین مزیت لامپ های ال ای دی مناسب لوستر و آویز، طول عمر بالای آنها است. طول عمر مفید لامپ های ال ای دی تنها به مدت زمان روشن نگه داشتن آنها بستگی داشته و خاموش و روشن کردن لامپ ال ای دی هیچ تاثیری بر روی طول عمر آن نخواهد گذاشت. از مزیت های دیگر لامپ های ال ای دی لوستری می توان به بازده نوری بسیار بالا نسبت به سایر لامپ ها اشاره کرد. این لامپ ها ۱۰ برابر توان مصرفی بازده نوری دارند. به طور مثال یک لامپ ال ای دی ۶ وات معادل ۶۰ وات نور ارائه می دهد. همچنین نوع جدید لامپ های ال ای دی با نام اس ام دی SMD که پیشتر به آنها اشاره شد، طول عمر و بازدهی بیشتری در مقایسه با لامپ های ال ای دی داشته و اغلب در دو رنگ آفتابی و مهتابی تولید می شوند.

نحوه انتخاب رنگ و توان لامپ ال ای دی مناسب لوستر

لامپ های ال ای دی در رنگ های آفتابی و مهتابی در فروشگاه ها موجود هستند و انتخاب رنگ نور آنها کاملاً به سلیقه مشتریان بستگی دارد. اما نحوه انتخاب توان لامپ ال ای دی لوستر می بایست با در نظر گرفتن فاکتور های مختلفی صورت پذیرد. به عنوان مثال یک لوستر برای فضای ۲۴ متری تهیه کرده ایم. برای این متراژ ما نیازمند ۳۰ وات لامپ ال ای دی خواهیم بود. با این حال می توان از ۶ عدد لامپ ۵ واتی یا ۷ عدد لامپ ۴ واتی استفاده کرد. تمامی لامپ های ال ای دی لوستری به دلیل تطابق اندازه و سرپیچ با لامپ های شمعی قدیمی، به راحتی قابل تعویض و جایگزینی هستند.

راهنمای تهیه لامپ ال ای دی لوستر مناسب

در هنگام تهیه لامپ ال ای دی لوستری مانند سایر منابع روشنایی می بایست به موارد قابل توجهی دقت کنیم. رنگ مناسب، میزان نوردهی کافی، مصرف پایین، گرمای کم، طول عمر بالا، برند معتبر، قیمت اقتصادی و… از فاکتور های بسیار مهم در خرید لامپ ال ای دی لوستری محسوب می شوند. لامپ های ال ای دی به ازای هر وات، به طور متوسط ۸۰ تا ۱۰۰ لومن نور ایجاد می کنند. بنابراین به طور دقیق مصرف برق مورد نیاز ما برای نورپردازی آشپزخانه ۵۰ تا ۱۰۰ وات، حمام ۴۰ تا ۶۰ وات، اتاق نشیمن ۶۰ تا ۸۰ وات و اتاق وات ۳۰ تا ۷۰ خواهد بود.

قیمت انواع لامپ های لوستری از جمله لامپ ال ای دی

با نظر به ابعاد لوستر، هرچه لامپ ها کم مصرف تر باشند، به طبع هزینه های ما کمتر خواهد شد. در حال حاضر لامپ های ال ای دی لوستری در رنج قیمت متوسطی موجود بوده و به ترتیب لامپ های لوستری SMD و COB دارای قیمت به مراتب بالاتری هستند و از گران قیمت ترین لامپ های لوستری محسوب می شوند. اما با اینکه لامپ های رشته ای در هنگام خرید صرفه اقتصادی بیشتری را به همراه دارند، ولی در زمان استفاده به دلیل مصرف بالای انرژی، مشتریان را متحمل هزینه های اضافی می کنند. با این اوصاف توصیه ما به خریداران این است که به منظور پایین آوردن هزینه های جانبی، از انواع لامپ های ال ای دی مناسب لوستر بهره ببرند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5445971

منبع: مهر

کلیدواژه: لامپ کم مصرف کسب و کار خرید آنلاین کسب و کار تعطیلات نوروزی خواب بیمه شخص ثالث تبلیغات سرمایه گذاری واحد صنعتی اپلیکیشن موبایل تولید نرم افزار فضای کسب و کار لاستیک اتومبیل بانک پارسیان آسیاتک کسب و کارهای اینترنتی لامپ ها برای لوستر لوستر ها اس ام دی رشته ای طول عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نحوه درست کردن لامپ LED با قیچی به روش برقکار کانادایی (فیلم)
  • انواع مهتابی ال ای دی دیواری در الکتریکی آنلاین
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • 4 روش برای جذاب‌تر کردن روشنایی آشپزخانه
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • تم تولد پسرانه چیست؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • شرایط محور‌های مواصلاتی برای سفر مناسب نیست